Luk

Få et tilbud

Få et tilbud
Sending
Få et tilbud

Kompetencer

Siden opstarten i 2005 har vi udført et hav af forskellige projekter – både for andre entreprenørvirksomheder og for private. Vi er stolte af at være underentreprenører for en del faste samarbejdspartnere, der benytter sig af vores kompetencer til stort og småt. Vores erfaring giver os en ekspertise, der kan ses i vores arbejde og gør os kvalificerede til at rådgive og udføre arbejde inden for en lang række områder.

Vores kompetencer kan inddeles i fire hovedområder:

Hos os er der ingen opgaver, der er for store eller for små – og vi elsker altid nye opgaver.

Rådgivning og udførsel – vi er med hele vejen

Vi ser stor værdi i at kunne være med helt fra begyndelsen, og derfor bruger vi meget gerne vores erfaring som fagfolk til at kunne agere som rådgivere til dit næste byggeprojekt.

Total- eller delentreprise? Hvordan er det nu lige?

Det er ret vigtigt at være opmærksom på, hvilken entrepriseform, der ligger bag et byggeprojekt. De mange forskellige entrepriseformer opdeles på baggrund af en masse faktorer baseret på jura, økonomi, projektering og byggestyring. Det handler egentlig i høj grad om, hvor ansvarsområderne ligger.

Vi tilbyder både total- og delentreprise.

Som totalentreprenører påtager vi os alle elementer af projektering og udførelse. Det betyder, at vi varetager al kontakt med alle underentreprenører, og vi styrer hele udførelsen indtil projektet er færdiglavet.

Vi tilbyder også at påtage os opgaver som delentreprenører, hvor du som kunde selv påtager dig flere ansvarsområder.

Vi anbefaler, at du er omhyggelig med at vælge, hvilken entrepriseform, du foretrækker til dit næste byggeprojekt – du kan læse meget mere om forskellige entrepriseformer her.