Luk

Få et tilbud

Få et tilbud
Sending
Få et tilbud

Gravearbejde

Gravearbejde er ofte også en af de opgaver, der kan virke uoverskuelig selv at give sig i kast med. Det kræver ofte ret omfattende udstyr og de rigtige arbejdsteknikker for at få et ordentligt resultat. Men først når gravearbejdet er færdigt, kan “det rigtige byggeri” begynde.

Hansen og Hellerup ser anderledes på det

Netop fordi vi har stor erfaring med, og indsigt i hele byggeprocessen, lige fra første underskrift til sidste udførsel, så ser vi gravearbejdet som en integreret, vigtig og spændende del af hele projektet. Der ligger mange tanker og meget planlægning bag al større gravearbejde, og som totalentreprenører har vi stor viden om, hvordan gravearbejdet skal udføres.

Vigtigheden af gravearbejdet

Gravearbejdet er på mange måder fundamentet for fundamentet: Det er forberedelsen til at påbegynde byggeriet, og i det forberedte område kan vi nu støbe fundamentet til en større bygning – et fundament, som skal gøre, at bygningen kan holde mange år frem i tid.

Hansen og Hellerup kommer med stor erfaring

Hos Hansen og Hellerup har vi flere års erfaring med forskellige graveopgaver. Vi udfører gravearbejde til de fleste projekter – intet er for stort eller småt. Hansen og Hellerup har erfaring med såvel gravning af søer og vandhuller, som oprensning af vandløb og vandhuller, byggemodning af byggegrunde samt større udgravninger.

Uanset om vi skal varetage et større byggeprojekt eller om vi blot skal stå for gravearbejdet er det nødvendigt at være godt forberedt – ellers kan et gravearbejde blive en langtrukken opgave.

Det rigtige udstyr

Når det kommer til gravearbejde, er det fair at bruge det noget fortærskede motto: “man må ikke gå ned på udstyret.” Derfor kommer Hansen og Hellerup med en rendegraver og 23 tons bæltemaskine.

Kontakt os for en uforpligtende snak om gravearbejdet så vi ved, hvilke maskiner der skal stilles til rådighed. Så kan vi få opgaven løftet hurtigt og effektivt – til alles tilfredsstillelse.

gravearbejde