Luk

Få et tilbud

Få et tilbud
Sending
Få et tilbud

Renovering

Når du står og skal have en del af eller hele bygninger renoveret, kan det nemt blive et følsomt projekt. Og det skal gøres ordentligt og med høj kvalitet. Det nye skulle jo gerne holde i mange år!

Derfor skal du finde nogen, der forstår, hvor vigtigt alt fra stil og stemning til funktionalitet i næsten alle tilfælde er. Et vindue er ikke bare et vindue, et nyt gulv er ikke bare et nyt gulv.

Forståelse for stil og materialer

Hvis man skal være god til renoveringsopgaver, skal man have en forståelse af, hvordan stilen i det nuværende er, og hvordan den stil kan overføres til det nye. Skal et helt hus renoveres, skal der både tænkes på stil samt på hvilke nye muligheder og anvendelsesmuligheder, der måske ønskes.

Samtidig må vi i en renoveringsopgave have forståelse for, hvordan forskellige elementer i et rum og i en bygning, såsom gulve, lofter, vinduer og døre, spiller sammen. Ellers får man ikke det ønskede resultat.

Der kan være stor forskel på, hvilken atmosfære, der kommer i et rum alt efter hvilke materialer, der bruges. Er det store rum? Er der højt til loftet? Det handler således om at være gode til at rådgive om, hvilke nye muligheder der er, når bygningen alligevel skal renoveres.

Hansen og Hellerup påtager sig renoveringsopgaven

Hos Hansen og Hellerup kan vi både stå for renovering af hele bygninger eller renoveringsopgaver på mindre dele af et hus. Det kunne være renovering af lofter, gulve, vægge eller vinduer.

Med vores store erfaring som entreprenører i mange forskellige sammenhænge har vi kompetencerne til at agere som rådgivere helt fra starten på din renoveringsopgave.

Stor erfaring

Vi udfører alle slags renoveringsopgaver både for offentlige og private. Vi har mange års erfaring i forskellige renoveringsprojekter og har derfor et godt øje for, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan.

Vi ved, at renovering af især ældre byggerier kan være et følsomt projekt, hvorfor vi sørger for at gå i dialog omkring arbejdet. Vi mener, at samarbejde, forståelse, dialog og sans for detaljen giver det bedste resultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.