Luk

Få et tilbud

Få et tilbud
Sending
Få et tilbud

Om os

Hansen og Hellerup er en fynsk entreprenørvirksomhed, der ligger i Faaborg og blev grundlagt i 2005 af Finn Hansen og Brian Hellerup. I starten udbød vi kun arbejde inden for landbrugsbyggeri, men vi har siden udviklet vores kompetencer, så vi i dag udbyder en lang række arbejdsopgaver til både virksomheder og private.

Beton, gravearbejde og byggeri

Det kræver meget af os at tilbyde arbejdsopgaver inden for så vidt forskellige områder som betonarbejde, gravearbejde, byggeri og renovering. Vi gør det kun, fordi vi ved, vi kan løfte opgaven, uanset hvad dit behov måtte være inden for lige præcis disse arbejdsopgaver. Vi har et inderligt ønske om, at vores kunder skal give os hånden og et smil med på vejen, når vi er færdige med en opgave.

Man må altid kunne se sig selv i øjnene, og det handler i virkeligheden om selvindsigt. Vi tilbyder ikke mere end vi kan magte, og vi lover ikke mere end vi kan holde. Mange af de ting, vi laver skal jo gerne holde et halvt århundrede – mindst!

Med kunderne i centrum

Vi holder derfor fast i at være en mindre virksomhed med fokus på den sikre og holdbare løsning. Vi har værdierne i orden og lægger en ære i at udføre vores arbejdsopgaver omhyggeligt – hos os er kvalitet og tryghed nøgleord. At vi ikke er større er et vigtigt element i vores ønske om altid at kunne sætte kunderne i centrum og fokusere på dyderne om at god service og en ordentlig dialog er vejen frem.

Hansen og Hellerup er et godt fundament til dine arbejdsopgaver.

Læs meget mere om vores kompetencer her.